KIRIKKALE
25°

Kırıkkale’de şiir dinletisi hayran bıraktı 

Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle düzenlediği ‘Şiir Dinletisi’ renkli görüntülere sahne oldu. Kadir Kipmen ve Ahmetcan Yeşil, birbirinden sevilen şiirleri sesl


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ‘Şiir Dinletisi’ gerçekleştirildi. Şiir severlerin buluştuğu gecede davetliler keyifli anlar yaşadı. Şiir dinletisine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.  

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİ SESLENDİRDİLER 
Kültür Merkezinde düzenlenen Müzik ve Şiir dinletisi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Kırıkkale Belediyesi Kültür Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte,  Kadir Kipmen ve Ahmetcan Yeşil birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Gecede seslendirilen şiirler Zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kadir Kipmen konuklarına unutulmaz bir şiir şöleni yaşatırken,  Ahmet Can Yeşil de müzikleri ile eşlik etti.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi atıktan elektrik üretiyor

İlginizi Çekebilir

Balık tutarken ırmakta mahsur kaldı 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43763

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171